НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бъбреци артроза високо кръвно сърце главоболие бучка успокоение кръст депресия опорно-двигателен апарат дископатия кръвно сън
 
Размер на шрифта: - +

„Сега много добре си виждам”.

 
Свързани проблеми: депресия
 
Казвам се Мария Фатева от село Рудник, Бургаско, а това е внукът ми Антон на 11 години. В кабинета ме доведе състоянието на дъщеря ми и внука ми. Дъщеря ми дълго боледува от страхова невроза, която прерастна в депресия. Веднъж това й състояние го заснехме. Първия път като дойдох минах при г-н Захариев 10 без 10 часа – дъщеря ми 10:20ч. се почувствала много добре. Минало й главоболието. Почувствала се леко и приятно – дори изтичала да се похвали на близки. И така продължи моето посещение на два месеца по веднъж. Сега идвам за пети път от октомври месец. Индиректно съм прехвърляла ресурс на дъщеря ми и на нея и е минавало, когато аз съм в кабинета. Нейното подобрение ме доведе на мисълта, че мога да доведа и внука ми, който беше със силен астигматизъм. Ползва веднъж тестовете. След първия контакт го заведохме на очен лекар – установи се, че са му намалели диоптрите. Доктора много се учуди и каза, че не се нуждае от тези, очила, които носи. Сега внука ми е без очила и го няма главоболието, което преди го имаше, няма го и зачервяването на очите. • Сега много добре си виждам. Много по-добре от преди. Вече без очила чета, а преди без очила не можех да чета и ме болеше главата. След като дойдох при г-н Захариев се чувствам много добре. • Дъщеря ми се чувства много добре от нашето присъствие в кабинета на г-н Захариев. Аз самата имам голям контакт с хора, т.к. съм пенсионер и упражнявам фризьорска професия в дома си. опитвам се на всички да обясня, имам допълнителни материали от кабинета и ги предоставям на хората да ги четат, които искат да разберат и проумеят. Ние сме живото доказателство, че Егологията помага. Ето го детето – без очила. Като го виждат без очила ме питат – как така и аз им отговарям – благодарение на контактите с г-н Захариев. Обяснявам, че това е една бъдеща наука, която ние почти не разбираме, но резултатите са наяве. Толкова е очевидно, че просто няма какво повече да се спори по този въпрос – Егологията е нашето бъдеще. Благодарим Ви, че Ви има г-н Захариев и че помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009