НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат високо кръвно бъбреци артроза сърце кръст депресия сън бучка успокоение кръвно главоболие дископатия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

"Нямам никакво главоболие"

 
Свързани проблеми: безсъние и главоболие
 
Казвам се Ирена от гр. Перник. За пети път посещавам кабинета на г-н Захариев. Бях със силно главоболие и безсъние, което продължаваше около 2-3 години. От главоболието стигнах до припадък. Откакто посещавам кабинет Егология съм много добре и нямам никакво главоболие. Отдавам ефекта единствено на кабинета. Имам характерният белег, сина ми също, но почти изчезва. Това, което г-н Захариев прави е истинско и има бъдеще. Който не вярва да не посещава кабинета.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009