НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение депресия сън опорно-двигателен апарат артроза бучка кръвно здравословни проблеми главоболие кръст сърце високо кръвно дископатия бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

"Пресече като с нож"

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Добринка Мирчева от гр. Хасково. Идвам за четвърти път и се чувствам великолепно, но по-добре се чувства моят син на 5г. След силен стрес следствие от катастрофа – той започна да се напишква по 5-6 пъти на вечер. След третото идване се пресече като с нож. Абсолютно нормално дете си е вече, но петната си стоят – надяваме се да се изчистят. Дано да има бъдеще Егологията, защото е полезна на обществото. Надявам се да стане и официална наука. Като човек, който вече познава науката Егология бих казала гледайте предаването, защото има какво да се види.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009