НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бучка успокоение кръвно кръст бъбреци главоболие артроза високо кръвно сърце дископатия опорно-двигателен апарат депресия сън
 
Размер на шрифта: - +

"Страдах от косопад – сега вече нямам този проблем"

Посещавам кабинета вече 6 месеца, преди ходех веднъж седмично, а сега веднъж месечно. В кабинета ме доведе това, че не бях добре здравословно, неприятностите, проблемите, които настанаха, преломът, който настъпи в моя живот. Имах големи гинекологични проблеми – миома, от дълги години, с обилни кръвоизливи. Вземах много лекарства, но те не ми влияеха. Март месец прекарах и инфаркт. Имах много здравословни проблеми. Разбрах за г-н Захариев и реших да отида. Страдам от СЕС. Взех си теста, книгата, списанията. От два месеца насам се чувствам много добре – гинекологично и със сърцето. Това е доказано от лекар. Когато излизам от кабинета се чувствам по-спокойна, по друг начин приемам нещата. Друго, което искам да кажа е че се чувствам много облекчена от неутрализатора за коса. Страдах от косопад – сега вече нямам този проблем. На хората, които за първи път посещават кабинет “Егология”, бих искала да кажа да бъдат много упорити, защото ще има много голям и хубав резултат. СЕС е нещо, което трябва да се премахне, и то бързо, защото създава доста проблеми. Егологията има бъдеще и то голямо. Дъщеря ми и мои близки също посещават кабинета и те са много доволни. “Няма недоволни – има не разбрали” – както казва г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009