НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение главоболие опорно-двигателен апарат кръвно кръст бучка здравословни проблеми артроза дископатия сън бъбреци депресия високо кръвно сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствах се като болна”

 
Свързани проблеми: безсъние
 
Казвам се Пенка Петкова от Габрово. Идвам за десети път. Промяната, която настъпи в мен е след втория контакт. Дълги години страдах от безсъние. Може би над 20 години. Чувствах се като болна. Още след втория контакт тези проблеми изчезнаха и засега нямам такива проблеми. Вече спя нормално. Бих посъветвала всички, които са били на мое място и са имали някакви други здравословни проблеми, които не могат да ги отстранят по друг начин да посетят кабинета на г-н Захариев и вярвам 100% ще останат доволни, защото това, което става тук е немислимо на друго място за мен, защото години съм се борила с тези проблеми и нито с лекарства, нито с нищо не съм намерила спокойствие. Убедена съм, че науката Егология помага на обществото ни и много ще бъде хубаво ако в действителност всичко това бъде научно доказано и да просъществува всички хора да бъдат доволни. Всеки, който има нужда трябва да го направи за себе си. Помощта, която ние даваме за себе – чрез нея ние помагаме и на околните. Това е най-важното.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009