НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия депресия главоболие здравословни проблеми бучка опорно-двигателен апарат високо кръвно сън артроза кръвно успокоение кръст бъбреци сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Физическото и психическото ми състояния се много добре”

Казвам се Мария Велкова на 60г. и най-редовно посещавам кабинета на г-н Захариев. Най-напред имах проблеми, след това профилактично през няколко месеца идвам и се чувствам много добре. Аз съвсем навреме усетих, че имам болки. имах болки в коленете, високо кръвно и се чувствах неразположена и отпусната. Проверих за характерния белег. Г-н Захариев ми определи в какъв период от време да посещавам кабинета. Всичко каквото ми каза го направих и сега съм много доволна. Благодаря Ви г-н Захариев – чувствам се много добре. Сега посещавам кабинета през месец-два – това ми поддържа тонуса и се чувствам добре. Посещенията ми на кабинета повлияха и на семейството ми, но най-вече го усещам върху себе си. Физическото и психическото ми състояния се много добре. Истинско е това, което прави г-н Захариев – щом аз го усещам в рамките на една седмица след посещение усещам голяма разлика в поведението си, в психическото м състояние и във физическото. Егологията много помага на хората и е полезна на обществото ни.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009