НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно бучка кръвно успокоение кръст здравословни проблеми сън главоболие артроза сърце депресия дископатия опорно-двигателен апарат бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Имах и язва на стомаха с вече готови документи за операция

 
Свързани проблеми: язва на стомаха
 
Казвам се Величка Кружева и съм от гр. Пловдив. Посещавам кабинета от месец октомври, вече 7-8 месеца. И на мен ми направи впечатление, че хората не разбират Егологията, защото се обаждат по време на предаването и казват г-н Захариев кажете ми за този, за онзи… Ами добре, но нали ние болките си ги знаем. Аз си знаех, че със сърцето не бях добре като дойдох. Имах и язва на стомаха с вече готови документи за операция. Години наред имах болки. изчаках да видя 1-2 месеца и спрях да ги пия ония лекарства, които ги пиех по една шепа – болките спряха, но изчаках още и ето вече 4-5 месеца и отидох да си направя ехограф да видим понеже г-н Захариев ми каза още януари, че нямам язва, но аз за да бъда сигурна отидох да си направя ехограф. Тук хората се оправят. Като го има и черно на бяло няма как да се лъжат. Не, че съм нямала доверие – аз още зимата започнах да ям лютичко и кисело. Това, което не трябва да ям, но аз си ядях и нямах болки нито повръщане. Аз 20 години съм язваджия. Мога да кажа, че още зимата се оправих, защото това, което го ям сега – с години не съм го яла. Имаше съмнения, че имам камъни в жлъчката и ме изпращаха на лекари и ако ви кажа, че докато обикалях по лекари те ми изписаха три рецепти – и кое лекарство да взимам? Нищо не взимах. Като отидох на ехограф ме омазаха цялата и ми гледаха бъбреците, жлъчката, стомаха – гледаха и ми казваха: “Абе жена – нямаш язва.”. Имам на ръката едно кокалче, но намалява – беше по-голямо. Нека не смесват Егологията с Врачкологията, защото като изгледат 1, 2, 3 предавания – ще разберат за какво става въпрос. Просто трябва да погледнат тиловете си и има ли го петното, няма ли го. И ако имаш петното – значи си за посещение при г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009