НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка главоболие бъбреци кръст здравословни проблеми кръвно сън артроза сърце високо кръвно депресия опорно-двигателен апарат успокоение дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Посещавам кабинет Егология и се чувствам много по-спокойна

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Идвам за четвърти път. Казвам се Христина. От една моя позната разбрах за г-н Захариев, че помага на много хора. И аз съм дошла с тази надежда, че ще помогне и на мен. За тези четири месеца откакто посещавам кабинет Егология се чувствам много по-спокойна. Много пъти съм се опитвала да обясня Егологията, но или аз не мога да го обясня или не ме разбират. Има и някои други, които започнаха вече да проличават и се надявам още по-скоро да дойде и бебето. Това което прави г-н Захариев е истинско. Има бъдеще според мен. Просто има бъдеще – няма начин, защото това е нещо много хубаво. Трябва всеки да вярва и разбере. Всичко хубаво.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009