НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън високо кръвно успокоение бъбреци депресия главоболие здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сърце бучка артроза кръст дископатия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Тъпанчето е възстановено и не се налага да се прави операция”

Казвам се Донка Гаврилова от гр. София. Посещавам кабинета от 02.12.2000г. Имах запек. След посещение на кабинета на г-н Захариев – този проблем отшумя. Много съм учудена от това нещо, защото аз съм пила различни чайове и билки и нищо не помагаше. Сега нещата стават нормални. След 5-6 пъти ми отшумя и главоболието, което ми беше много отдавна – може би от около 10-15 години. През два три дни пиех различни лекарства за главоболие – сменях ги. Напоследък бях на беналгин, а сега вече не го пия. Още едно чудо мога да кажа: когато дойдох първият път и дъщеря ми беше с мен – внука го водихме в “Исул” , защото имаше увреждане на слуха и предстоеше сега през март месец да му се прави пластична операция за възстановяване на тъпанчето. Ние попитахме г-н Захариев дали има надежда – каза, че предварително няма да говори, но надежда има. Като го заведохме март месец в “Исул” – там му правиха тест, оказа се, че тъпанчето е възстановено и не се налага да се прави пластична операция. Ползваме и неутрализаторите. Слагам на два пъти в прането на калъфката на която аз спя и избиват черни петна. Доволна съм от контактите, които осъществявам с кабинет Егология. Следя предаванията на г-н Захариев. Всички сме доволни. Нямам търпение да дойде часа на предаването, защото ми действа много успокояващо. Мога да кажа, че вярвам в тази наука и призовавам всички да си погледнат вратовете и да посетят кабинета. Ако съм знаела за г-н Захариев и кабинета му по-рано – нямаше да преживея такива страшни неща. Запознайте се с Егологията, вратовете си погледнете и кабинета посетете! Благодаря Ви г-н Захариев, жив и здрав бъдете да помагате на всички и на мен включително.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009