НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие депресия кръст здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сън сърце дископатия високо кръвно кръвно успокоение бучка артроза бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам се много добре и ще продължавам да идвам”

 
Свързани проблеми: успокоение инфаркт страх
 
Казвам се Любомир Василев Георгиев от гр. Перник. Пожарникар съм. След един пожар се натоварих повече и получих пристягане на гърдите, изтръпване на ръцете и изпотяване. Оказа се, че е инфаркт на миокарда. След това ми направиха дилатация и се оказа, че имам запушване на една от артериите. Отпушиха я. Тук идвам вече от 5-6 месеца и се чувствам много добре и ще продължавам да идвам. Определено мога да кажа, че факта, че идвам и продължавам да идвам значи съм доволен и нямам никакъв страх. Очаквам всеки момент да изтече болничният (в момента съм болнични) и да си тръгна пак на работа. Нашата професия е много натоварена, нищо, че хората разказват, че нашата професия е такава дето лежим. Те трябва да са доволни, когато един пожарникар лежи, защото това значи, че всичко е нормално в даден град или в цялата страна. Щом ние работим – не е за добро. Виждал съм как хората остават без покрив, апартамент, къща, кола. Който не се е сблъсквал с пожара, той не знае какво е. Разговарял съм с много хора (вече девет години съм пожарникар) и с много пожари съм се сблъсквал. След като ги сполети пожар хората започват да разсъждават по различен начин. Някои даже ми целуват ръка. Трябва човек да изпати за да разбере какво е то. Егологията определено помага. Посещавам кабинета на г-н Захариев и съм много доволен. Ще се върна на работа и ще помагаме на хората с каквото можем. Благодаря Ви г-н Захариев, че помагате не само на мен, а и на всички хора.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009