НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми депресия дископатия опорно-двигателен апарат бъбреци главоболие сърце сън кръст артроза високо кръвно бучка кръвно успокоение
 
Размер на шрифта: - +

"Кокалите не ме болят вече"

 
Свързани проблеми: \"коксартроза главоболие\"
 
Казвам се Теодорка Дианова от гр. Перник. Идвам с прекъсване сега за шести път. Три пъти идвах преди да ме оперират миналата година от жлъчка. След оперативната намеса се чувствам добре и започнах да идвам наново. Сега след изследванията ноември месец се установи, че бъбреците са вече изчистени. Имах коксартроза и след всяко посещение на кабинета на г-н Захариев се чувствам по-добре и в момента мога да кажа смело, че кокалите не ме болят вече. Имах силно главоболие – напоследък се радвам, че нямам. Просто и в къщи цари една по-хубава и по-спокойна атмосфера, всички сме по-спокойни. Ще се радвам на всички хора така да помагате и да сте жив и здрав г-н Захариев и всички така да се похвалят с добри резултати като мен. Науката Егология е много полезна и се радвам, че я има и би било много хубаво да има повече хора като Вас, за да може обществото да се отърси от тази болести, тези мъки и тези неприятности от СЕС. На хората, които още не я познават. Нека да се вслушат в съветите на другите, които вече са идвали при г-н Захариев и са имали контакт с кабинета. Да се вслушат и да разберат, че това не е нещо, което ще го избегнат. Ако са поразени от СЕС трябва да потърсят помощ докато е по-рано и предполагам, че ще останат много доволни и вече те самите ще убеждават другите хора да идват. Материалите помагат и става по-ясно и на хората – книгата, списанията и тези средства и с идването в кабинета става много по-бързо и по-лесно на хората да живеят по-дълго и по-щастливо. Да сте живи и здрави да помагате на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009