НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия бъбреци артроза успокоение сън сърце кръвно депресия кръст опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бучка високо кръвно главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Сега вече няма главоболие”

 
Свързани проблеми: главоболие разширени вени
 
Казвам се Огнян от с. Харлец до Козлодуй. В кабинета съм за четвърти път. За г-н Захариев разбрах от предаването му по телевизия “Демо”. Проверих се с тестове и се определих от IV-то ниво. Теста много трудно горя. Белега се появи и при мен и при майка ми. От посещенията на кабинета вече чувствам вътрешно успокоение – изцяло успокоение на организма. Майка ми имаше главоболие сутрин – сега вече няма главоболие, откакто аз посещавам кабинета. Тя не посещава кабинета, само аз, обаче е вписана в книгата и прехвърлям и на нея ресурс. Имаше и разширени вени – сега е по-добре, обемът им намалява, а болките преминаха. Преди много често я боляха и й се подуваха краката, стоеше й синьо – сега е по-добре. Имаше и болки в кръста – сега вече почти не се оплаква. Аз работя в атомната централа – системите са напълно добре. Според мен е напълно безопасна и екологична. Има доста мерки за предотвратяване на аварии. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009