НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце дископатия бучка успокоение кръвно здравословни проблеми кръст опорно-двигателен апарат артроза главоболие високо кръвно депресия бъбреци сън
 
Размер на шрифта: - +

"Още от началото бях наясно за какво идвам"

В кабинета ме доведоха проблеми с очите. Страдам от много високо очно налягане – глаукома. Още от началото бях наясно за какво идвам, понеже съм гледала предавания по телевизията. След второто идване се чувствам много добре, дори започнах да шия гоблени. Не само очите ми са по-добре, а и психически се чувствам по-добре. В семейството ми нещата потръгнаха. Проверих при специалист и очното ми налягане вече е нормално. Вече нямам нужда от очила. Лежала съм в Стара Загора в очно отделение за около 2 седмици и там ми бяха направени всички изследвания, които трябваше – там установиха че очното налягане е много високо. Егологията ми помогна за игнорирането на високото очно налягане, но не само това – цикълът ми тръгна нормално. Съпругът ми страда от дископатия, но не е идвал в кабинета – аз нося индиректен ресурс към него (тестове) и той вече не се оплаква. Детето ми беше много притеснително в училище, сега вече не се притеснява толкова и нещата потръгнаха. Сигурна съм, че Егологията има бъдеще и помага.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009