НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение главоболие сън опорно-двигателен апарат артроза здравословни проблеми депресия кръст кръвно сърце високо кръвно дископатия бучка бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

"Вече се чувствам много по-добре”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Недка от Стара Загора на 73 години. За 3 път посещавам кабинета. За него разбрах първо от телевизията, после и от материалите. Те много ми помогнаха, получих много информация от тях. Прочетох и разбрах всичко. Все още имам проблеми, но петното още не е изчезнало. По краката си чувствах едни нервни, неприятни тръпки и то доста дълго продължаваха с години. Най-напред ходех на гинеколог – мислех, че е нещо от критическата, после по невролози, но нищо не помогна. Накрая като започнах да посещавам кабинета чувствам, че тръпките намаляха – само един път в седмицата се появяват, но съвсем за малко. Вече се чувствам много по-добре. Обстановката в къщи също се поуспокои. За мен Егологията има бъдеще щом от три посещения ми изчезнаха тръпките. Предполагам, че след още посещения и нервите ще ми се успокоят, а и другите ми проблеми. Винаги гледам предаването. С голяма надежда очаквам като се премахне петното да се оправят и другите ми проблеми. Благодаря Ви за всичко г-н Захариев и Ви желая всичко хубаво.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009