НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън здравословни проблеми бъбреци артроза високо кръвно сърце бучка успокоение главоболие депресия опорно-двигателен апарат кръст дископатия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

"Най-важното вече мога да спя"

 
Свързани проблеми: успокоение безсъние
 
Казвам се Цвета и съм от Костинброд. Идвам за 10 път. Чувствам се много по-добре. Не можех да спя. Имам болки в краката и ръцете, които почти отзвучаха. Имах и сърцебиене, което напълно изчезна. Много се преуморявах – чувствах умора от най-малкото напрежение – това също отшумя. Вече съм спокойна и все едно не ми пука от нищо. И най-важното вече мога да спя. - Аз също идвам за 10 път и също се чувствам много по спокойна. Чувствах някои болки в раменете в ставите, които отзвучаха. Общото състояние ми е много добро и на детето също. Спокойствието настъпи в къщи и съм много доволна и затова ще продължавам да идвам. - И аз също няма да се отказвам докато всичко напълно премине, защото вярвам. При съпругът ми все още има голямо напрежение. - При моят съпруг също има напрежение, но се чувства облекчение в семейната обстановка. - Вярвам, че ще има бъдеще и че много хора ще дойдат. И се чувстват добре – сигурна съм, защото виждам как аз се чувствам добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009