НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза депресия бъбреци здравословни проблеми високо кръвно кръвно кръст сърце дископатия опорно-двигателен апарат сън главоболие бучка успокоение
 
Размер на шрифта: - +

"Топчетата на гърдата ми изчезнаха"

 
Свързани проблеми: безсъние топчета
 
Казвам се Симеонка от Пловдив. Идвам за втори път. Много съм доволна от начина по който започнах вече да спя, защото страдах от безсъние. Имах две топчета на лявата гърда и след посещението при г-н Захариев топчетата изчезнаха. След къпането с шампоаните се появиха две петна на лявата ми ръка. След появяването на петната топчетата на гърдата ми изчезнаха. Преди доста години съм ги проверявала на лекар, но от тогава не съм ходила. След като ме оперираха от миома вече не се плашех от тях. Топчетата още след първото ми посещение на кабинета на г-н Захариев изчезнаха. Напълно вярвам в г-н Захариев и мисля, че Егологията има голямо бъдеще. Благодаря Ви г-н Захариев. Много съм доволна.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009