НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст високо кръвно опорно-двигателен апарат дископатия кръвно бучка сърце артроза здравословни проблеми бъбреци главоболие успокоение сън
 
Размер на шрифта: - +

"Бях много сприхава, нервна и раздразнителна”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Росица Атанасова от гр. Пловдив. Посещавам кабинета на г-н Захариев от ноември месец. Чувствах нужда и необходимост да дойда, тъй като бях много сприхава, нервна и раздразнителна. Поразена съм от I-во ниво и затова като видях предаването на г-н Захариев реших да го посетя. От първото и второто ми посещение не виждах някаква промяна, но след това постепенно започнах да се успокоявам и сега напрежението изчезна. Дори в къщи го усетиха – и на тях им повлия посещението ми. Те също се чувстват добре. Продължавам да идвам, тъй като искам да помогна на сина ми – той има характерния белег и има нужда от помощ. Аз съм медицинска сестра. Егологията помага на хората и би трябвало всички да знаят, че това е наука, която много ще помогне на всеки, който я разбере. Просто човек трябва да вникне в нейната същност за да може да му се помогне. Можем спокойно да кажем, че има неразбрали, а не недоволни. Всички сме доволни. Поне досега които са посещавали кабинета мои познати и приятели всички казват, че са доволни. Всички много ценят предаването на г-н Захариев. Мои познати, които чувстват някакви болки или неразположения на определени места по време на предаването си слагат ръцете на тези места и след това се чувстват по-добре и облекчени. Егологията има бъдеще и ние го желаем. Вярваме, че тя ще се развие занапред. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009