НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст депресия сън кръвно дископатия бучка сърце опорно-двигателен апарат високо кръвно бъбреци здравословни проблеми артроза успокоение главоболие
 
Размер на шрифта: - +

"Станахме малко по-спокойни”

 
Свързани проблеми: успокоение хормонални проблеми
 
Казвам се Стефка и съм от гр. Казанлък, счетоводител съм. В кабинета ме доведоха проблемите, които имах в къщи и трудно преодолимите проблеми в работата. Сега имам спокойствие. Мога да кажа, че настъпват и физиологични промени в мен. Имах проблеми с месечния цикъл – сега е напълно нормален. Имам и видимо окосмяване, което чувствително намалява в дните след като съм била тук в кабинета. Посещенията на кабинета се отразиха и в семейството ми – станахме малко по-спокойни и понасяме ежедневието по-леко. Егологията помага и има голямо бъдеще. Наистина прави хората да живеят дълго и щастливо. Мога да го кажа с чиста съвест. Последните 6 месеца преди да започна да посещавам кабинета бяха кошмарни за мен. Сега вече наистина живеем по-спокойно.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009