НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън бучка здравословни проблеми главоболие бъбреци кръст опорно-двигателен апарат артроза депресия кръвно сърце високо кръвно успокоение дископатия
 
Размер на шрифта: - +

"Чувстваме се по-добре"

 
Свързани проблеми: главоболие успокоение
 
Казвам се Веска Георгиева Лотева от гр. Пловдив. Идвам в кабинета за втори път. Първия път като посетих кабинета усетих някакво подобрение. Аз идвам заради дъщеря ми, която страда от силно главоболие. Ходили сме на изследвания и на ехограф, но главоболието си продължаваше. Беше ужасно, но след първото идване тук в кабинета на г-н Захариев съм много доволна. Дъщеря ми има характерния белег от I-во ниво – на 14 години е. Посещенията ми на кабинета се отразяват и на семейството ми – стабилизират се стойностите, чувстваме се по-добре. Благодаря Ви г-н Захариев да сте жив и здрав и да помагате на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009