НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сърце дископатия кръвно бъбреци артроза сън високо кръвно успокоение бучка главоболие депресия кръст
 
Размер на шрифта: - +

"Във влака заспах и хората не можеха да ме събудят"

 
Свързани проблеми: главоболие гастрит
 
Казвам се Иванка Филева от Червен бряг. Идвам в кабинета за четвърти път. Правила съм и тестове. Страдах от главоболие и безсъние. С първото идване тук при г-н Захариев – във влака заспах и хората не можеха да ме събудят на гарата – хубав здрав сън. И вечерта се наспах така хубаво и следващите нощи. Вече си спа нормално – както преди. Имах гастрит – есен и пролет умирах от стомах, студена вода малко да пийна, малко да ми стане гладно и трябва да хапна нещо. Правила съм изследвания. Сега тази есен и пролет никакъв гастрит не ме боли. Вече не пазя и диета. Синовете ми и двамата имат гастрит – сега и двамата се чувстват по-добре. И към тях идва ресурс. Три пъти бях на тестове и четвъртия път на директен контакт. От септември месец посещавам редовно кабинета. Има ефект и от двата вида контакти. Имам и други заболявания и дано и те да отзвучат. Егологията има бъдеще. Книгите съм си ги взела още август месец, когато гледах предаването, списанията си взимам, всичко което трябва. На много хора съм казвала за това нещо и много хора са дошли. Всичко е истинско – няма никакво шарлатанство. Разбира се, че Егологията има бъдеще, но хората не го знаят. Още не е навлязла тази наука. Хората трябва да го почувстват. Който посети кабинета ще го почувства. Девизът на Егологията: “Няма недоволни – има неразбрали” е истински и е точно така.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009