НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно сърце бъбреци успокоение дископатия бучка главоболие сън депресия здравословни проблеми опорно-двигателен апарат артроза високо кръвно кръст
 
Размер на шрифта: - +

“След първото ми посещение получих голямо успокоение”

Казвам се Цецка Йорданова от гр. Монтана. Моето заболяване е следоперативно – миома. Операция на миома. Имах петното преди операцията, но не му обръщах достатъчно внимание. След операцията усетих голямо напрежение – бях много напрегната, всичко ме дразнеше, карах се без основателни причини в къщи. Много пъти съм гледала предаването, коментирали сме го със съпруга ми и реших да дойда. И наистина след първото ми посещение (сега идвам за втори път) получих голямо успокоение, просто се чувствам много добре. Предполагам, че и в къщи го усещат. Друго, което искам да кажа е, че моят съпруг се оплакваше от болки в кръста – предполагаме, че е дископатия, защото все го стягаше от тук и оттам. След моето първо идване и след правенето на теста, той просто казва, че е много добре и се чувства добре. Другият резултат е с майка ми – тя имаше страхотно подути крака – не можеше да кляка, не можеше въобще нищо да работи – сега кляка 20 пъти и няма никакви болки – благодарение на Фамилната книга. Личното ми мнение е, че Егологията има бъдеще и се надявам много хора да го проумеят. Аз се опитвам да вразумя много познати, които имат проблеми, но ми е трудно да ги убедя. Сама по себе си съм се убедила, че има надежда в тази наука и, че ще има по нататъшни успехи. Тя е полезна на обществото ни. Щом аз само от едно идване мога да кажа, че се чувствам много по-добре. Няма го това вътрешно напрежение, които чувствах в мен – въобще съм много по-спокойна и по-добре. Благодаря и всичко добро г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009