НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце дископатия кръвно опорно-двигателен апарат депресия здравословни проблеми високо кръвно кръст артроза бъбреци успокоение главоболие бучка сън
 
Размер на шрифта: - +

"Аз от два месеца нямам никакво главоболие"

 
Свързани проблеми: главоболие успокоение
 
Казвам се Виолета Павлова от София, кв. Дружба 1. Моето състояние преди да почна да посещавам кабинета на г-н Захариев беше много неприятно. Години наред страдах от силно главоболие. Изживях една трагедия със сина ми в казармата и от тогава – вече 20 години съм със страхотно главоболие. С нервите също не бях добре. Изобщо положението ми беше трагично. Видях по телевизията предаването на г-н Захариев, сондирах мнение със съпруга и той каза да пробваме, защото цяла влакова композиция с хапчета изпих за главоболие, нерви – и не минава. Дойдохме първият път с една надежда и след контакта, като си тръгнах си мислех: “дано да спя тази нощ, дано ми мине главоболието”, защото и настроението е много лошо, когато има болка. Аз съм пенсионерка от 5 години, но работя в една фирма и отивам с главоболие, което е много неприятно. Мина един месец и така аз си продължих да пия Седалгин нео (само от него ми поминава, от другите медикаменти изобщо не се чувствам добре), защото от първия път просто нямах подобрение. Мина един месец и посетих кабинета за втори път – тогава самочувствието ми се подобри някак си и станах по-добре. На третия път вече започнах да си поспивам и така през ден, два леко главоболие – скрих си хапчетата, защото реших да не ги пия вече, но си ги държа в чантата. Една седмица след третото посещение се събудих сутринта без главоболие. Мъжът ми ме пита да ти направя ли кафе – а аз му казвам – да, не ме боли глава, просто чудо става. И той казва – я ме заведи и мен. Той вече идва за трети път, а аз за пети. Аз от два месеца нямам никакво главоболие, събуждам се сутрин с настроение и съм весела през целия ден. Даже настинах и си мислех дали ще ме заболи отново главата, но не, не ме заболя. Освен главоболието ми изчезнаха и нервността и притесненията. Лекарствата ми са в чантата, но нищо не пия повече. Какво чудо стана. Просто нямам думи с които да ви кажа колко съм развълнувана. Искам всички да разберат за помощта, която ми даде г-н Захариев. Това, което стана с мен е просто чудо. Всичко е истинско и аз вярвам в Егологията. Имаме всичките материали – прочетохме ги, научихме ги всичко разбрахме. Нямам думи с които да кажа колко съм доволна. Съпругът ми идва, водя също и внучката ми. Тя идва заради главоболие и кара доста буен пубертет. На мен петното започна да ми изчезва. Внучката си идва редовно и вече се чувства по-добре. Много, много благодаря. Думите са слаби да изразя това, което чувствам. Просто съм весела – ставам си такъв човек, какъвто си бях. Егологията има бъдеще. Тя е голяма наука. Има такова бъдеще (аз съм уверена в това, което казвам), че след години хората ще бъдат здрави и щастливи. Всички ще се оправим. Тя е много полезна. Който дойде и я разбере – ще се увери в правотата на моите думи – аз съм 60 годишна жена, не съм някаква хлапачка, която може да бъде подведена. Думи нямам, много Ви благодаря г-н Захариев. Трогната съм от всичко, което правите за хората. Аз вярвам в тази наука – това е чудо на чудесата. Благодаря Ви от сърце.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009