НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно кръвно депресия сърце бучка опорно-двигателен апарат артроза бъбреци главоболие дископатия кръст здравословни проблеми успокоение сън
 
Размер на шрифта: - +

"Бъбреците ми напълно са излекувани"

Казвам се Йорданка Георгиева от София. Имах много проблеми. Идвам за 13 път от около 9 месеца. Разбрах за Егологията и г-н Захариев май месец миналата година. В кабинета ме доведе това, че не можех да се движа, не можех да се качвам и слизам по стълби. Всичко ме болеше. Гърлото така ми се беше запушило, че даже слюнката не можех да си преглътна. Ходих на лекар и ми казаха, че е възпалено гърло – но мен не ме болеше. Като започнах да посещавам кабинета на г-н Захариев – всичко това премина. Просто не усетих кога ми мина. Като се прибрах след първото посещение вечерта и като си легнах усетих, че гърлото ми се е отпушило. Имах камъни и пясък в бъбреците, пилонефрит, кисти на двата бъбрека. Всичко е медицинско доказано. Имам епикриза. Два месеца съм лежала в болница преди 4 години. Сега си правих изследвания, защото ме болеше дясното рамо – ходих на лекар, изписаха ми лекарства – пия ги обаче няма никакъв ефект. Когато посетих последния път г-н Захариев – миналия месец – просто не знам как болките отзвучаха. Това не е от хапчетата – спрях да ги пия, защото чувствах облекчение от контактите. Останаха леки болки в дясната плешка, но лекаря ми изписа някакво лекарство и сега вече нямам болки. Бъбреците ми напълно са излекувани – имам и документ, че са нормални. Вече се чувствам нормално и спокойна. И с нервите се успокоих. Просто с всичко. Егологията помага. Това съм го казвала на всеки, обаче някои го приемат, но други въобще не обръщат внимание. Егологията има бъдеще. Много се радвам и съм щастлива. Жив и здрав да сте г-н Захариев и на много хора да помагате. Сина ми три пъти чете епикризата и изследванията – просто не му се вярваше. Благодаря Ви от сърце и винаги така да радвате хората и да ги правите щастливи. Истина е, че който идва при г-н Захариев живее дълго и щастливо.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009