НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръст бъбреци артроза опорно-двигателен апарат депресия главоболие бучка сърце сън здравословни проблеми успокоение високо кръвно кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Пиех много лекарства и билки”

 
Свързани проблеми: безсъние дископатия артрит бучка
 
Казвам се Зора от гр. Перник. Идвам от януари месец. Имах проблеми с нервната система. Страдах от безсъние. Спях по 1-2 часа и то с медикаменти предписани от лекар. По 5-6 пъти се събуждам до сутринта. Пиех много лекарства и билки – имаше за известно време подобрение, но пак се получаваше същото. Февруари месец ме скова дископатия, но си помислих, че е някаква реакция. Дископатията ми е стара и не ми минаваше без лекарска помощ, инжекции и лекарства. Когато дойдох при г-н Захариев с много усилия седнах на стола. След това не ходих на лекар. Март месец пак посетих кабинета на г-н Захариев – все още имах болки, но не бяха така силни. Десет дни след посещението ми болката в кръста изчезна изведнъж и сега се чувствам много добре. Имах проблеми и с крака – с ходилото, но лека полека отзвучава – все още не мога да обувам всякакви обувки. Имах проблеми и с ръцете – артрит, но болките почти вече изчезват. Дясното ми коляно беше с отток, но и той вече намаля. Имам една бучка на главата, но тя все още си стои. Егологията е много необходима и дава полза. Хората би трябвало да повярват, че с тази насока, с този метод на помощ никой не трябва да се съмнява, че няма да му се помогне, защото няма недоволни, има неразбрали. Моята дъщеря също посещава кабинета – тя страдаше от главоболие. Вече след два месеца посещения на кабинета на г-н Захариев тя не взема никакви хапчета. Това го казвам с чиста съвест. Не е внушение. Първия месец, като идвах все едно, че крила имах на ръцете – такава лекота чувствах в себе си. Благодаря Ви г-н Захариев. Има много хора, които вярват, но и такива, които не вярват, но проблема си е техен.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009