НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие високо кръвно кръвно депресия кръст успокоение опорно-двигателен апарат сърце здравословни проблеми дископатия бъбреци бучка сън артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Няма ги вече нервните напрежения”

 
Свързани проблеми: болки в тялото успокоение
 
Казвам се Димитър Борисов Стоянов и съм от гр. Ямбол. От телевизия “Демо” разбрах за г-н Захариев. Идвам за пети път. Преди 7-8 месеца се чувствах много зле и имах чувството, че съм на 70-80 години. Изкачвайки се до третия етаж стигах до момент когато трябваше да си почивам между етажите. Още при първото посещение разбрах, че ще има резултат, тъй като имаше положителна реакция в мен. Тя се изразяваше в това, че започнаха да ме болят различни части на тялото за около 15-20 минути и то доста осезаемо. Даже тръгвайки си за спирката за Ямбол имах чувството, че в даден момент ще се строполя на земята, но това не стана – вървях си съвсем нормално. След тия 15-20 минути преминаха болките и постепенно с времето, след първият месец се почувствах по-добре. След 2-3 посещения нещата ставаха все по-добре и с радост мога да кажа, че след четвъртото посещение спокойно мога да изкача и през стъпала до третия етаж – това, което не можех да правя преди 7-8 месеца. Вече се чувствам абсолютно нормално. Миналата седмица имах два доста натоварени дни и мога да кажа, че не усетих умора в това отношение, освен нормалната, която е за човек на тази възраст. Семейството ми също забеляза резултата, тъй като аз се и поуспокоих като цяло. Няма ги вече нервните напрежения между нас в семейството. С колегите също се отнасям по-спокойно. За мен резултатите са очевидни. Абсолютно съм убеден в науката “Егология”, даже съм и донякъде пропагандател на тази идея над много мои колеги. Егологията наистина помага за по-дълъг и по-щастлив живот. Има много голямо бъдеще и аз смятам, че всеки трябва да осъзнае този момент за да прецени кога трябва да дойде тук за да му се помогне.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009