НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци здравословни проблеми опорно-двигателен апарат главоболие бучка сърце кръвно артроза сън успокоение кръст депресия високо кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Всичко беше червено, на люспи и напукано като кръв”

 
Свързани проблеми: петна
 
-Казвам се Васил Маринков Хаджиев от гр. Перник на 58 години. Идвам за шести път. -Аз се казвам Мария Хаджиева и идвам за трети път при г-н Захариев. В кабинета ни доведоха здравословните и семейните проблеми. Всички сме поразени от СЕС. Моята майка от една година е с инсулт и е неподвижна. Още на вторият път, когато дойдохме в кабинет “Егология” – като отидох при нея, тя започна да си мърда кракът на 5см. – просто го повдигна. Това нещо не се беше случвало до сега. Аз си го обяснявам с въздействието на кабинет “Егология”. Единствено от това. Трудно може да ме манипулира човек, защото аз съм изцяло пред нея с всички сестри и другите, които денонощно се грижим за нея. Такова нещо просто не се беше случвало. Струва ми се, че сега е и малко по-спокойна. Тя не може да спи по цяла нощ. -Аз като бях за първи път при г-н Захариев – една седмица след това под лявата мишница ми излезе петно. Не му се притеснявах много, защото съм чул, че има такива случаи, но в продължение на времето петното се увеличи и ми обхвана цялата страна до пояса. Ходих на лекар, обясних какво е положението, но не можаха да ми кажат от какво е – не намериха диагноза. Всичко беше червено, на люспи и напукано като кръв. И ето сега се изчисти само за два месеца и половина посещения на кабинет “Егология”. Само с неутрализаторите – намазване и измиване само с тях. Нищо друго не помогна – никакви кремове, мазила и мехлеми. Слагахме си и ръката на списанието. Егологията има бъдеще и то много голямо. Който не вярва – то просто е очевидно. Много проблеми имахме. Абсолютно има бъдеще – ние изпитахме помощта. Ще я бъде тази наука и ние ще помагаме за това. Бъдете живи и здрави.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009