НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън опорно-двигателен апарат депресия успокоение сърце бъбреци високо кръвно здравословни проблеми главоболие бучка артроза кръвно кръст дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Не можех да спя нощно време“

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Маруся Манджукова от гр. Пазарджик. Идвам за втори път. Дойдох в кабинета защото просто имах най-вече проблеми с нервната система и не можех да спя нощно време – това ми беше най-големия проблем. Откакто си взех шампоаните за тяло и пране (изпрах си чаршафите) аз заспивам в 22:30 и ставам в 5:30 – 6ч. това никога не е било в моя живот – да спя на веднъж здрав и хубав сън. Сънувам, но не се събуждам, не ставам да ходя до тоалетна, просто се чувствам отлично. Даже прибирайки се към къщи след първият контакт аз заспах във влака и си спах до Пазарджик. Напълно мога да твърдя, че Егологията дава успокоение и хората живеят по-дълго и по-щастливо. Егологията има бъдеще. Вярвам в това, което става и смятам, че е истинско. Аз ако не вярвам няма да ходя при г-н Захариев – аз ходя защото вярвам. А тези които не вярват – може би им е неясно защото не са се запознали напълно с материята.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009