НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръвно кръст главоболие артроза високо кръвно сън здравословни проблеми бъбреци бучка депресия опорно-двигателен апарат сърце успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Нещо ме припари на кръста и ме успокои”

 
Свързани проблеми: болки в кръста
 
Казвам се Александър Колев Попов от Стара Загора. Гледах предаване на г-н Захариев и реших да се обадя по телефона. По това време си бях секнал кръста. Много бързо се свързах с г-н Захариев. Още тогава докато говорихме по телефона нещо ме припари на кръста и ме успокои. След това ми беше трудно. Боляха ме плешките – г-н Захариев ми обясни, че това е от врата. След около 10-15 минути аз ставам и викам: “А, жено, ти знаеш ли, че съм нов човек – нещо не ме боли кръста”. Станах си като момченце. Казвам истината. Имах адски болки. Дори като кихнех – много ме болеше. А сега няма такива работи. Имах проблеми и с простатата от около една година – не можех да уринирам. Пиех хапчета, но болките не минаваха. За около 6-7 месеца посещения при г-н Захариев се оправих. Сега вече си вдигам краката, клякам, ставам – както преди, когато работих. Бил съм дърводелец. Сега пак съм си същия. Без да се уморявам. Страдах и от кръвно – оправих се. И хапчета не съм пил засега. Даже съм казал и на моите близки и те идват сега. И работата си тръгна, а нямах. Егологията помага. Всеки път когато идвам в кабинета взимам книги и тестове за други. Сега идва един приятел от Ямболския край (аз съм от там) и идва при мен на гости и аз му викам така и така – той е зле с бъбреците, жена му е с гуша – и вечерта гледал предаване на г-н Захариев и ми каза да му взема книгата и 6 теста. Аз съм наясно и знам, че г-н Захариев помага на хората да се оправят сами – и затова го казвам с открито сърце. Аз съм такъв човек, че искам все добро да направя, а на мен ми правят много бели. Има си възвръщане. Егологията има бъдеще и то голямо.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009