НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст кръвно опорно-двигателен апарат дископатия високо кръвно главоболие здравословни проблеми сърце бучка успокоение артроза бъбреци сън
 
Размер на шрифта: - +

“Не можех да спя – цяла нощ се въртях в леглото”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Диляна Георгиева от Казанлък. Идвам за втори път при г-н Захариев. Не можех да спя – цяла нощ се въртях в леглото, много се изнервях, чувствах се уморена, отпаднала и безметежна. Още след първото ми посещение на кабинета ми изчезнаха проблемите със съня, нервите и умората. Семейна съм – имам две дъщери, които покрай мен също се успокоиха.Ще продължавам да идвам. Фамилната книга също дава резултати – вписахме всички в нея. Брат ми и голямата ми дъщеря изкараха камъни от бъбреците на третия ден след посещението ми на кабинета. Получиха кризите заедно в един и същи ден. Аз съм сигурна, че това е свързано с индиректната помощ – за мен е така. Това е реален процес – не си измислям. По принцип брат ми е предразположен да хваща камъни в бъбреците. Той си страда от бъбреци. Егологията има бъдеще и много хора трябва да повярват в това, защото всички проблеми идват от СЕС. Благодаря Ви. Радвам се, че попаднах на Вас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009