НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение кръвно бъбреци високо кръвно дископатия бучка артроза сърце кръст опорно-двигателен апарат сън здравословни проблеми депресия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам се по-спокойна и по-добре”

 
 
Казвам се Васка Ботева и съм от гр. Перник. Идвам за четвърти път. Имах високо кръвно, доказана остеопороза и четири пъти съм си чупила краката – без падане, просто изкълчване. Сега след четвъртото ми посещение на кабинета се чувствам по-спокойна и по-добре – краката не ме болят въобще и кръвното ми се балансира до известна степен. Дъщеря ми от 5-6 години имаше едно петно (като екзема) и го е мазала с най-различни лекарства, но след като посетих първия път кабинета и като се прибрах петното й вече беше изчезнало. Егологията има бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009