НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия главоболие бучка дископатия здравословни проблеми сън артроза сърце бъбреци опорно-двигателен апарат кръст кръвно успокоение високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Откакто посещавам кабинета не съм взела нито една таблетка за нервите”

Казвам се Марина Иванова и съм от гр. Пловдив, кв. Христо Смирненски. Идвам за четвърти път и съм много доволна. Много ме боляха краката, кръста и въобще имах болки навсякъде. Просто не можех нито да клекна нито да се изправя след това. Просто нямам думи – всичко ме болеше. Имах дископатия и гинекологични проблеми (обилни кръвоизливи) доказани с диагнози при лекар. Всичко това след първото и второто посещение се оправи. Сега даже ходих на гинеколог и всичко ми е наред. Вече го няма този проблем. Съпругът ми беше със счупена ръка. След първото посещение си взехме списание и той започна да си слага ръката на списанието и там му излязоха петна. Сега той непрекъснато ползва списанието и се чувства много добре. Махна гипса много бързо и сега си работи нормално. Просто нямам думи – всичко стана много бързо. Имах главоболие и нервно напрежение, но от както посещавам кабинета не съм взела нито една таблетка за нервите. Просто съм спокойна и семейството ми също е по-спокойно. Нямам я умора, която ми тежеше. Всичко това го казвам с чиста съвест и от сърце. Това е истината. От неутрализаторите също съм много доволна. Егологията има бъдеще и то голямо. Благодаря Ви г-н Захариев, бъдете жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009