НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бучка артроза дископатия бъбреци кръст опорно-двигателен апарат главоболие кръвно сърце успокоение високо кръвно сън депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Докато гледаше и слушаше предаването избиха петна върху ръката на списанието“

 
Свързани проблеми: проблеми с кръвно
 
Казвам се Мария Стоянова Кабакова от Стара Загора. Идвах в края на февруари месец – тогава съпругът ми беше в болница - не беше добре, кара тежък грип и се получиха усложнения на черния дроб и бъбреците. В момента му е много ниско кръвното. На 18 гледахме предаването на г-н Захариев по телевизията – тогава извиках съпруга си да дойде и да види при кой човек ходя. Той дойде видя и послуша предаването и му хареса. По време на предаването му дадох списанието и го накарах да си сложи ръката. И докато гледаше и слушаше предаването избиха петна върху ръката на списанието. Досега не се бе случвало при нас. Той се възстановява, само има проблеми с кръвното. Вече е по-добре. Даже сега заминава по работа в Петрич. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009