НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия високо кръвно артроза депресия здравословни проблеми кръст опорно-двигателен апарат бучка успокоение бъбреци сърце сън кръвно главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Имах много сериозен проблем с хемороиди”

 
Свързани проблеми: хемороиди
 
Казвам се Йотка Рейнова от гр. Червен Бряг. Имах много сериозен проблем с хемороиди, които получих преди 29 години след раждането на дъщеря ми. Проблема беше наистина сериозен, но след второто посещение на кабинета проблемите изчезнаха. Няма ги вече болките и проблемите с ходенето до тоалетна. Действително беше много сериозно. Това е истината. Да, вярвам в Егологията. Разказвала съм и продължавам да разказвам. Има хора, които ми вярват. Убедила съм доста хора да посетят кабинета. Но има и такива, които не ми вярват, но проблема си е техен. Който иска да вярва, който иска да не вярва. Аз вярвам и съм сигурна, че това,което се смучи с мен е истинско. Ще продължавам да идвам в кабинета докато се изчистят проблемите. Егологията има бъдеще, тя е истинска. Аз съдя по себе си, след като съм почувствала промяната, след като съм имала проблем, а той е изчезнал благодарение на Егологията, тогава значи действително Егологията има бъдеще. Вярвам. Нека всички вярват.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009