НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сърце сън високо кръвно дископатия кръст кръвно депресия главоболие бъбреци артроза здравословни проблеми бучка опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Вече виждам коренни промени в себе си”

 
Свързани проблеми: щитовидна жлеза стомах
 
Казвам се Живка Валева и съм от гр. Пловдив. В кабинета ме доведоха проблемите, които имах, изобщо целия дисбаланс в организма ми, който се дължеше на заболяване на щитовидната жлеза, но напоследък вече виждам коренни промени в себе си. Действително се установи диагноза и същевременно с посещенията ми в кабинета на г-н Захариев дойдоха положителните резултати. Получавах измръзване на пръстите на краката. Имах проблеми със стомаха, чревния тракт. Дисбаланс в целия организъм. Вече чувствам първите резултати почти след месец. Аз съм 1-во, а съпругът ми 3-то ниво на СЕС и съответно и децата ни са заразени със Синдрома. СЕС и Характерния белег съществуват. Благодаря Ви, да сте жив и здрав г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009