НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия здравословни проблеми главоболие сърце кръвно опорно-двигателен апарат кръст сън дископатия бъбреци успокоение бучка високо кръвно артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Вече се чувствам по-спокойна“

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Румяна Благоева от гр. София. Идвам вече два месеца, почти всяка седмица - над 10 пъти са това. Аз си купих първи и втори брой на списанието. Слагала съм си многократно ръката на списанието. Визуално не се получаваше никакъв ефект. Това което съм наблюдавала в кабинета по списанията и това, което съм прочела в книгата и списанието при мен не се получи. На едно от посещенията ми видях касетата и си я взех. Още при първото пускане я изгледах от край до край. Тя е около два часа. Много ми хареса и ми беше много интересна. От касетата научих някои допълнителни неща, които не бях чела до сега. Точно когато гледах частта в която даваха примери със списанието, се сетих, че и аз имам списанието и всъщност никога не съм си държала ръката половин час на него. Тогава докато гледах тази част от касетата си сложих ръката на списанието и я държах докато не свърши частта – тя беше около половин час. Когато си махнах ръката си личаха някакви петна, но беше вечер и не се виждаха много добре, на сутринта като ги погледнах се виждаха доста по-ясно, бяха по-силни. Вече се чувствам по-спокойна. Защото, когато дойдох в кабинета за първи път бях доста разстроена. Имам син, който вече е на година и половина. Той се роди с характерния белег на СЕС. Аз си мислех, че е нещо от раждането и с възрастта ще изчезне – поне така пише по детските книги. Но както вече казах той вече е на година и половина, а петното си стоеше. В последствие се откри, че той е и с много тежки заболявания. Всъщност аз идвам заради него, защото много искам да му помогна и той да е жив и здрав. Според мен Егологията има бъдеще, но трябва хората да си отворят очите и душите за нея.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009