НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно успокоение бъбреци сън депресия сърце дископатия здравословни проблеми бучка главоболие опорно-двигателен апарат кръвно кръст артроза
 
Размер на шрифта: - +

"Не можех да изкачвам стълби"

 
Свързани проблеми: коксартроза болки в прасец рамо
 
Казвам се Петър Велков от гр. Пловдив, кв. “Коматево”. Страдам от коксартроза от 2 години, доказана е със снимки. Ходих на доктор, насам натам и ми казаха че не е лечимо. Гледах предаване на г-н Захариев и от тогава го гледаме всеки път, не го изпускаме, защото е много интересно. След като посетих кабинета на г-н Захариев. На другата сутрин станах да пия водя и после се върнах да си легна пак – почувствах силна болка долу в прасеца, беше толкова силна, че помислих че костта ме боли. Казах на съпругата ми да дойде, защото много ме болеше. Тя ми даде списанието, сложих си ръката и започнах да го чета. Получих облекчение, болката утихна. След малко започна пак да ме боли – оставих го така неподвижно, съпругата ми малко го разстри. Така беше до към обяд. Накуцвах малко, десния прасец също ме болеше, но по-малко. Заради коксартрозата не можех да изкачвам стълби и не можех да ходя, защото чувствах силни болки. Сега болките намаляха. Когато вдигам тежки неща, изкачвам стълби, или дори на леглото да мърда малко, имах постоянни болки. След като посетих кабинета на г-н Захариев болките утихнаха. Съпругата: Аз имах болки в дясното рамо и много се уморявах. Усещах болка сякаш бургия се върти в рамото ми. Откакто идвам при г-н Захариев вече я няма тази болка. И двамата мислим, че определено Егологията има бъдеще. Много сме доволни от г-н Захариев. На приятели и близки разказваме. Хората така ни гледат и питат дали е истина. Ние им отговаряме, че е истина, няма лъжа. Благодарим на г-н Захариев и му пожелаваме все така да помага на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009