НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън бъбреци опорно-двигателен апарат кръст здравословни проблеми дископатия успокоение бучка кръвно артроза сърце депресия високо кръвно главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“почувствах осезателно хармонията в мене”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Нона Георгиева Киркова, от София съм. В кабинет “Егология” идвам от 9.10.2000 г. Доведе ме състоянието, в което бях. Това беше последната ми надежда да се измъкна от “дупката”, в която бях попаднала. В безизходица беше цялото ми семейство – не само аз. За кабинета бях прочела в едно списание. Когато дойдох в кабинет бях в ужасно състояние – не можех да спра да плача. Когато седнах в чакалнята, Вие ме извикахте и поискахте само три неща от мен: да се успокоя, да повярвам и да бъда постоянна. Това е в характера ми да бъда постоянна. Първите 6-7 месеца едвам изчаквах 20 дена да минат, за да дойда пак. Чувствах нужда, но се намирах и в един малък ад – всичко, което беше в мене, сякаш излизаше. След една година почувствах осезателно хармонията в мене. Благодаря Ви за всичко, което сте направили за мене, г-н Захариев. Дори не беше минала и година, когато сина ми си намери работа. Сега нашите отношения – в цялото семейство станаха много по-гладки и започнахме да се понасяме. Имам чувството, че преди не се понасяхме и сякаш бяхме разделени. За това Ви благодаря за всичко. Посещавайки кабинета, ставам по-силна. Казвам едно голямо благодаря от мен и от цялото ми семейство.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009