НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат кръвно кръст главоболие бъбреци артроза здравословни проблеми успокоение бучка сън депресия сърце дископатия високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“След посещението ми първия месец, от 5 стана 3 см”

 
Свързани проблеми: киста
 
Казвам се Яна Василева Калева и съм от Първомай, Пловдивско. В кабинета идвам за пети път. Реших да посетя кабинет “Егология”, след като гледах предаването по телевизията. Имах киста на яйчника – 5 см. След посещението ми първия месец, стана 3 см., след втория месец – преди да дойда в кабинета трети път, лекарят ми каза, че вече нямам киста. На скептично настроените бих казала, че много се замислям относно Синдрома на емоционалния срив, защото и двете ми деца имат петна. Големият ми син заеква и много се надява на подобрение, дъщеря ми също има петно. Аз се радвам, че съществувате и помагате на хората. За мен това е едно откритие, което искам да си обясня и се надявам скоро учените да разгадаят проблема СЕС, защото той не може да се отрече – наистина съществува. Благодаря на Бога, че сте в България г-н Захариев. Да сте жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009