НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръвно кръст артроза здравословни проблеми бучка високо кръвно главоболие депресия сън сърце бъбреци опорно-двигателен апарат успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Сега вече аз се движа спокойно и нормално”

Казвам се Веса Божилова от Пловдив, кв. Тракия. В кабинета ме доведе първото предаване на г-н Захариев, което гледах по телевизията. Внучето ми се роди с петно и от там ме наведе мисълта, че и ние го имаме. Поръчахме си материалите, проверихме се, аз нямах петното. След като си направих теста ми се появи характерния белег на тила. Известно време, след това, посетих кабинета на г-н Захариев. До този момент аз съм с вродена локсация. От юни месец съм с коксартроза, така потвърдиха лекарите. Имам и ошипяване на дясната ръка. При първото посещение дойдох с дископатия и с болки в десният крак, които повече от два месеца ме мъчеха. На следващия ден, след първото ми посещение имах болки, но не такива каквито бяха преди, а доста по-слаби. На другия ден бях забравила, че имам болки в десния крак, от които толкова време страдах. Сега идвам за втори път. Много съм благодарна на Димитър Захариев. Преди имах болки в ръцете, рамото и ставите, сега вече ги няма, болките в краката също изчезнаха. Просто нямам думи с които да изкажа радостта, която изпитвам и благодарността ми към г-н Захариев. Сега вече аз се движа спокойно и нормално. Преди буквално пълзях, за да се изправя. Болката в десния крак ми беше непрекъсната. Не можех да се кача в автобуса, бях забравила какво е да се ляга на дясната страна. Вдигах кръвно, не можех дори кафе следобед да пия – сега се нормализирах. Дано много повече хора разберат науката Егология. Аз с голямо желание искам да го обясня, но повечето ме гледат скептично. Ефекта от помощта на науката Егология е на лице. Много благодаря на г-н Захариев и му пожелавам все така да помага на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009