НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно опорно-двигателен апарат кръвно кръст сърце успокоение дископатия бучка главоболие сън бъбреци артроза депресия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“имаше и други проблеми, които също отзвучаха”

 
 
Казвам се Мила Райчева Петрова, от гр. Хасково. Вече три години съм на индиректна помощ. Имах миома, която отзвуча само за няколко пъти. Страдах от безпокойство, не можех да спя – това се промени. Искам да разкажа за дъщеря ми, която вследствие на стресови преживявания изпадна в едно депресивно състояние, което наложи да прекъсне следването си – беше първа година студентка. Тогава започнахме лечение и едновременно започнахме да идваме в кабинет “Егология”. Сега вече мога да кажа след три години посещения на кабинета – дъщеря ми е отлична студентка, няма и помен от депресията, а имаше и други проблеми, които също отзвучаха. Емоционално е много добре. Искам да Ви изкажа голяма благодарност. Жив и здрав да сте г-н Захариев. На скептиците мога да кажа, че това не е манипулация, и не е измислица. Това е една наука на бъдещето. Човек трябва да прочете всички материали, списанията – хубавите статии на Светла Гълъбова, за да разбере. Като чете списанията човек разбира и себе си, разбира какво е това доброта.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009