НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза бъбреци дископатия сън депресия кръст главоболие здравословни проблеми сърце кръвно опорно-двигателен апарат високо кръвно бучка успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Егологията за мен е съвременната медицина”

 
Свързани проблеми: бъбреци – камъни
 
Казвам се Росица Статулова Митева от гр. Бургас. Днес идвам за четвърти път в кабинет “Егология”. Имах пет милиметрово камъче в бъбреците, но следствие посещенията ми на кабинета, като отидох на ехограф се оказа, че се е стопило. Преди се притеснявах как ще го изкарам, дали с операция или по друг начин. Камъка го имах от три години. На хората, който не са наясно с материята мога да кажа, че Егологията за мен е съвременната медицина – ще стане и за другите. Аз имам доверие в тази наука, защото имам отлични резултати. Още от първия миг, когато дойдох в кабинета, аз се почувствах много добре – хармонично. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009