НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст артроза опорно-двигателен апарат главоболие бъбреци бучка здравословни проблеми сърце сън успокоение високо кръвно депресия дископатия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“И съм много доволна”

Казвам се Цветанка Василева от гр. Ихтиман съм. В кабинета идвам от 2000 г. Тук ме доведоха проблемите със здравето. И съм много доволна. Имах силни болки в ставите на краката. Един ден след баня, по краката – долу ми излязоха едни петна. След една седмица отшумяха и болките в ставите ми много намаляха след изчезването на петната. На тези които не вярват в Егологията, мога да кажа да не идват. Човек трябва да има доверие. Аз от 2000 г. идвам през месец, някой път с тестове – но идвам и съм доволна. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009