НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце здравословни проблеми опорно-двигателен апарат кръст артроза успокоение депресия бучка главоболие кръвно сън бъбреци високо кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“бях плътно на легло – болките бяха страхотни”

 
Свързани проблеми: дискова херния
 
Посещавам кабинета вече четвърта година. За това време много неща се промениха в положителна насока. В началото помощта беше трудно разбираема – не знам дали ще мога да го изразя, защото за мен Егологията е нещо истинско, което човек може само да се усети. Напоследък бях зачестила контактите с кабинета, защото лятото на 2003 г. ми беше рецидивирала дисковата херния. Не можех да се движа, бях плътно на легло – болките бяха страхотни. Имам медицинска диагноза за дисковата херния. Бях и в болница, и на санаториум, но не ми се помогна. Слагам си ръка на сърцето и казвам, че помощта дойде единствено от кабинет “Егология”. Аз идвам в кабинета, защото това е моето желание. Не може и дума да става за манипулации и лъжи. Идвайки тук аз помагам не само на себе си, но и на семейството си прехвърляйки им индиректно ресурс. Човек започва да гледа на живота по-философски, по-човешки – по-нормално.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009