НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бучка дископатия кръвно сърце здравословни проблеми кръст успокоение сън главоболие депресия високо кръвно артроза бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Тя много вярваше в тази наука и сега е добре – става, ходи, помага ми”

Казвам се Дана Митева и съм от село край Мездра. В кабинета ме доведоха всички проблеми в семейството, заболяването на майка ми – остеопороза и счупен гръбнак, както и моите здравословни проблеми. Майка ми при падане си счупи прешлен на гръбнака и не можеше да се движи, две години беше на място. Аз идвах в кабинет “Егология” цяла година и ползвах всички помощни материали. Тя много вярваше в тази наука и сега е добре – става, ходи, помага ми. Сега е на 83 години и се движи без помощни средства. Преди беше с два бастуна, не можеше да стане, не можеше да легне, две години беше на място. Тя Ви е много благодарна г-н Захариев, не знае как да Ви се отблагодари. Сега и внучка ми и аз идваме в кабинета. На хората, които не вярват, че майка ми се излекува от остеопорозата, бих казала, че с добронамереност в душата и с доверие ще разберат по-добре тази наука. Много Ви благодаря и Ви пожелавам още дълго време да помагате на хората. Майка ми също Ви благодари от сърце.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009