НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно кръвно сърце бучка кръст сън артроза главоболие здравословни проблеми опорно-двигателен апарат бъбреци депресия дископатия успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“раните започнаха да хващат коричка и за седмица и половина всичко изчезна”

 
Свързани проблеми: кръвно рани
 
Казвам се Недялка Ставрева Цветкова, от гр. Средец В кабинет “Егология” идвам от две години и половина на всеки три месеца. За пръв път когато дойдох в кабинета бях вдигнала 260 на 170 кръвно. Докараха ме – не можах да сляза от влака, по стълбите надолу за гарата. Дъщеря ми и сина ми помолиха да пуснат таксито да ме вземе от гарата. След като излязох от кабинета ми се приспа много и нямах сили да вървя. Времето беше много горещо и децата се притесниха във влака за връщане да не вдигна пак кръвното. Като се прибрахме го премерих и без да съм взимала лекарства беше 125 на 85. Преди няколко години се случи така, че ме би един ненормален по пътя – да му дам 100 000 лв., да става кмет. И където ме е ритал в краката долу, даже тогава се наложи и аз лежах в болница в Ямбол – едва ми спасиха краката. Минаха се около 5 години от този случай и вследствие от натъртванията, като се отвориха едни рани, едни язви. Диагнозата беше нарушено кръвообращение и се получава некроза. Започнах да ходя на работа с дълги поли – раните текат, пробиват се, миришат. Така продължи около 7-8 месеца. Ходих на лекар – стъргаха ги, чистиха ги, вземах по 20 лв. едни лепенки с естествена материя и не ми минават. От болка съм се превивала и вкъщи и на работа. Тогава дойдох в кабинет “Егология”. След като се прибрах, раните започнаха да хващат коричка и за седмица и половина всичко изчезна. Останаха ми само леки белези. На хората, които не познават Егологията искам да кажа, че се възмущавам, когато се обаждат в предаването некоректно, без да знаят за какво става въпрос и си чешат езиците по телевизора и заемат времето на хората с проблеми, които искат да се обадят и да попитат нещо важно. Благодаря Ви много г-н Захариев. Бъдете и жив и здрав и все така помагайте на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009