НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръст здравословни проблеми артроза кръвно бъбреци успокоение бучка депресия опорно-двигателен апарат сън високо кръвно сърце главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Лягах и ставах с болки”

 
Свързани проблеми: главоболие мигрена
 
Казвам се Ценка Василева Тодорова, от гр. Попово съм. В кабинет “Егология” ме доведоха многото здравословни проблеми, които имах. Страдах от главоболие дълго време. Лягах и ставах с болки. Аз съм на 31 години, 18 от които ме мъчи главоболието. Главата ми постоянно се схващаше. Болеше ме ту от едната, ту от другата страна. Пиех лекарства. Диагнозата ми беше мигрена. След първото ми идване в кабинета нещата се подобриха. Вече не ме боли така главата. Семейна съм, имам две деца – дъщеря на 12 и син на 9 години. Мигрената ми се отразяваше и на работата, и на семейството ми. Сега нещата са много променени – просто нямам думи. На недоброжелателите искам да кажа, че никой не ме е накарал да застана пред камерата и не ми е платил. Доволна съм много, просто чудо стана за мен. Никога не бих излъгала хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009