НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън бъбреци артроза здравословни проблеми опорно-двигателен апарат главоболие високо кръвно успокоение кръвно кръст депресия дископатия бучка сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Определено има резултати и са много добри”

 
 
Казвам се Снежана Велева и съм от с. Рупци. В кабинет “Егология” ме доведоха куп проблеми от емоционално естество и здравословни проблеми. Идвам малко повече от една година. Имах хормонални проблеми, проблеми с бъбреците, хемороиди. Стабилизират се параметрите. Аз от 1990 година съм с един бъбрек и започнаха проблеми и с другия – камък 3 мм. и болки. Това нещо отзвуча. Хемороидите също не ме болят, не ме притесняват, не кърви. Започна едно окосмяване по лицето, което много ме притесняваше, но бавно започна да се отстранява. Бих казала на всички хора, които имат нужда да опитат. Определено има резултати и са много добри. Много съм доволна. Благодаря Ви от сърце.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009