НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза опорно-двигателен апарат сън депресия здравословни проблеми главоболие дископатия успокоение кръст бучка кръвно бъбреци сърце високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“сега се чувствам добре, спя спокойно”

 
Свързани проблеми: успокоение безсъние
 
Казвам се Екатерина Трайкова, от Дупница съм и идвам вече за трети път при г-н Захариев. Не се чувствах добре, бях много изнервена, в къщи обстановката също беше много изнервена. След като се запознах с материята и след като проучих и списанията, и всичко реших, че трябва да дойда и аз. След като толкова много хора са се почувствали добре реших да дойда и аз. И наистина първо аз се успокоих, а не можех да спя, сега се чувствам добре, спя спокойно. Освен това в семейството ни нещата се оправиха, нормализираха се взаимоотношенията ни и въобще се чувствам добре. Имах някои болежки в кръста в краката, които отшумяват. На тези, които не ми вярват бих казала който иска да вярва и всъщност който вярва трябва да дойде и тогава ще види. Сигурна съм, че има много скептично настроени, но когато човек дойде, той ще почувства и след като почувства той не може да не вярва. Аз съм бивша начална учителка, сега съм пенсионерка. Аз гледам г-н Захариев от една година и искам да кажа, че работата на г-н Захариев е божествена. Аз се възхищавам от Вас, от това как идеята Ви е дошла да намерите това зрънце в човека, което поражда злото и да се борите срещу него. Това е едно божествено време. Аз не знам историята на Егологията, но преди г-н Захариев никой не се е занимавал с това нещо. Ето това е просто изумително.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009