НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно бучка кръст артроза дископатия кръвно здравословни проблеми сърце опорно-двигателен апарат сън депресия бъбреци успокоение главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Вече въобще не усещам никаква болка”

 
Свързани проблеми: Радикулит
 
Казвам се Мария Младенова от гр. Пещера. В кабинета ме доведоха проблеми. Разбрахме, че имаме петната чрез тестовете и мъжа ми, и сина ми също. Много ми изтръпваха краката – имам радикулит. Вече въобще не усещам никаква болка като стъпвам на стъпалата, а преди като стъпвах сякаш, че имах игли отдолу. Това нещо изчезна. Идвам за 6 път. Хората, които имат нужда от кабинета мисля, че трябва да си го посещават и всеки трябва да вярва сам и да не слуша другите. Като има проблеми и тук намира помощ мисля, че трябва да се посещава.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009