НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сърце кръвно бъбреци депресия дископатия артроза успокоение бучка високо кръвно сън главоболие кръст здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Главоболието сега е много рядко, а стомашните болки почти ги няма”

 
Свързани проблеми: главоболие гастрит колит
 
Аз съм от с. Лозен, Софийско и идвам година и два месеца при г-н Захариев. Доведоха ме някои неща, предимно по здравословни причини. Имах силно главоболие – мигренозно. Лявата ми страна почти гореше всекидневно. Някой път по цялата глава чувствам главоболието. Имах доказани още от преди 20 години гастрит, колит. За това време, за тази 1 година, тези неща почти, наистина изчезнаха. Главоболието сега е много рядко, а стомашните болки почти ги няма. Разбира се има още неща. На съпругата и на сина нося ресурс. Има известно подобрение, по-голямо при съпругата, все още се надявам и за сина – има някои неща, които трябва да се изчистят и предполагам, че ще се получи. На скептично настроените бих казал да слушат редовно всички предавания на г-н Захариев. Цялото семейство наблюдаваме и слушаме различните мнения. Много рядко да се появят някои грубо казано отрицателни, недоверчиви тонове – повечето обаждания са във вид на благодарност. Това е и от наша страна. Но само това да погледнем – дечицата на Егологията, за мен това е съвсем достатъчно да преценим, че науката “Егология” има бъдеще и да й се доверим.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009